Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ayağı öpmek

Rüyada baba ayağı öpmek

Rüyada baba ayağı öpmek hakkıyla kazanca, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada baba ayağı öpmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada babanın ayağını öpmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Rüyada ayak öpmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, güzel bir hayat süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet eder.

Rüyada el ayak öpmek çok hayırlı işlere imza atacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını öpmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments