Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatın pahalılaşmasına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ayağını öpmek durgun giden işlerin açılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü ayağını öpmek iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin ayağını öpmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada anne ayağı öpmek güzel günlerinin geride kalacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada ayak altı öpmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada ayaklarını öpmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak tabanı öpmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments