Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kazançlı çıkacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada ölen babanın ayağını öpmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, zaferlere doymayacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada baba ayağı öpmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın ayağını öpmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın ayağını öpmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada ayağı öpmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada el ve ayak öpmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını öpmek kazancının katbekat artacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments