Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ayağı öpmek

Rüyada kadın ayağı öpmek

Rüyada kadın ayağı öpmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadın ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada kadın ayağı öpmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yeni bir eve sahip olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işarettir.

Rüyada kadının ayağını öpmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Rüyada ayak tabanı öpmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin ayağını öpmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan ayağı öpmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şeyhin ayağını öpmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayaklarını öpmek eşine değerli hediyeler alacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayağını öpmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments