Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek işlerinin istediği gibi olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kanalıyla yeni işler veya mevcut işlerde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, geçim derdinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek bereketli işler yapılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hayır duaları alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanağından öpmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada kızı yanağından öpmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments