Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, akıl vereceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek İslami olarak günahlarının artacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada aşık olunan kişiyi öpmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi öpmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments