Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü yılan görmek

Rüyada tek gözlü yılan görmek

Rüyada tek gözlü yılan görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, canının sağ olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü yılan gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada tek gözlü yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bilgi sahibi olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada tek gözlü dev görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret eder.

Rüyada tek gözlü olmak hayat boyu desteği olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözün az görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada tek gözlü görmek çok başarılı işlere imza atacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözünü kör görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments