Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü görmek

Rüyada tek gözlü görmek

Rüyada tek gözlü görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dinde bilginleşeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada tek gözlü gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Rüyada tek gözü kapalı görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada tek gözlü köpek görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü adam görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, planlı ve programlı davranacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü yılan görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, günden güne sorunlarının artacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü birini görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tek gözün az görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments