Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözün az görmek

Rüyada tek gözün az görmek

Rüyada tek gözün az görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözün az gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada tek gözlü balık görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, beklediklerini duyacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözlü dev görmek ağız tadından olacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tek gözlü koyun görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tek göz görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, üzüntülerin gideceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işarettir.

Rüyada tek gözlü insan görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, yeni kısmetlere nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments