Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü olmak

Rüyada tek gözlü olmak

Rüyada tek gözlü olmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada tek gözlü olmak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada birini tek gözlü görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, yaşamının tadını çıkaracağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü kadın görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, keyifli hale geleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet eder.

Rüyada birini tek göz görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada tek gözlü bebek doğurmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek gözlü inek görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada tek gözlü görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kapalı görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözü olmayan birini görmek kısmetlerinin kapanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments