Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözlü dev görmek

Rüyada tek gözlü dev görmek

Rüyada tek gözlü dev görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına işaret eder.

Rüyada tek gözlü dev gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada tek gözlü dev görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözlü erkek görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözlü canavar görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Rüyada tek gözlü olmak kazalara ve belalara yakın duracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada tek gözü kör insan görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözlü kadın görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü koyun görmek şen kahkahalar atacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments