Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek gözünün olmadığını görmek

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, emeğinden hayır göreceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına delalet eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada gözünün olmadığını görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments