Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze üzüm yaprağı görmek

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada taze üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada taze yaprak görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada taze asma yaprağı görmek malların artacağına, işlerinin rast gideceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı görmek işlerinin günden güne azalacağına, rahat nedir öğreneceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments