Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde sabrınızın zorlanabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek doğru kararların alınacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yaprak görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine inanılır.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm ve yaprağını görmek dünya malı edineceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı satın almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına alamet eder.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, kederinin dağılacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments