Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, karamsar olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki, özel ya da sağlıkla ilgili sorumluluklarınızı ciddiye almalısınız.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada asma yaprağı görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprağı basmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada kurumuş asma yaprağı görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada toplanmış asma yaprağı görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada asma yaprak sarmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, insanlara olan güvenin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments