Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze asma yaprağı görmek

Rüyada taze asma yaprağı görmek

Rüyada taze asma yaprağı görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, çok sağlıklı olunacağına tabir olunur.

Rüyada taze asma yaprağı gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal gerilimler yaratabilir.

Rüyada taze asma yaprağı görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı haşlamak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı yediğini görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kişinin fena halde yanılacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada asmadan yaprak toplamak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asma yaprağını toplamak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolmalık asma yaprağı görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarı asma yaprağı görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işaret eder.

Rüyada asma ağacından yaprak toplamak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments