Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil üzüm yaprak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalettir.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada üzüm yaprağı görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işarettir.

Rüyada üzüm ve yaprağını görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asma yaprağı ve üzüm görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments