Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm yaprağı görmek

Rüyada üzüm yaprağı görmek

Rüyada üzüm yaprağı görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, evlatlarından hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm ve yaprağını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil üzüm yaprak görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada haşlanmış üzüm yaprağı görmek ortak işlere gireceğine, kendisini eve kapatacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada üzüm yaprağı dolması görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işarettir.

Rüyada üzüm yaprağı yemek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yeni çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm yaprağı görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments