Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze yaprak görmek

Rüyada taze yaprak görmek

Rüyada taze yaprak görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, ferahlayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalettir.

Rüyada taze yaprak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kabullenmek istemediğiniz konuları ilgilendiren çözümler sizde olabilir.

Rüyada taze yaprak görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalettir.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet eder.

Rüyada taze asma yaprağı görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada salamura yaprağı görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçların yapraklarının döküldüğünü görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru yaprak temizlemek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada menekşe yaprağı görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments