Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm yaprağı sarmak

Rüyada üzüm yaprağı sarmak

Rüyada üzüm yaprağı sarmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada üzüm yaprağı sarmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada yaprak sarmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada yaprak sarması sarmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bereket ve huzur geleceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada asma yaprak sarmak yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada asma yaprağı sarmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve yaprağını görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Rüyada sarı üzüm yaprağı görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada taze üzüm yaprağı görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments