Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun yumurtasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek yeni mekânlara gireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavuğun yumurtasını gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada çok tavuk yumurtası görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak kasasının daha çok para dolacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuktan yumurta çıktığını görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtasını almak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments