Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtasını görmek

Rüyada tavuk yumurtasını görmek

Rüyada tavuk yumurtasını görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, bereketinin artacağına, kalabalık günler geçirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtasını gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada beyaz tavuk ve yumurta görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurtasını görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta yumurtlayan tavuk görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments