Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk altından yumurta almak

Rüyada tavuk altından yumurta almak

Rüyada tavuk altından yumurta almak ihanet göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Rüyada tavuk altından yumurta almak üzerindeki yükten kurtulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, başına türlü işler geleceğine işarettir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kümeste tavuk ve yumurta görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments