Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz tüyü yolmak

Rüyada kaz tüyü yolmak

Rüyada kaz tüyü yolmak darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kaz tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada kaz tüyü yolmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada kaz tüyü yorgan görmek insanlara öncülük edeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kaz tüyü görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kulak tüyü yolmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments