Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan tüyü yolmak

Rüyada hayvan tüyü yolmak

Rüyada hayvan tüyü yolmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, ekmeğine leke süreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan tüyü yolmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada hayvan tüyü yolmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüyleri yolmak büyük mutluluklar yaşayacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada kaz tüyü yolmak çok sıkıntılı bir hal alacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylerini yolmak güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin tüyü yolmak dertlerinin günden güne artacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kedinin tüylerini yolmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments