Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz tavuk tüyü gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk tüyü yolmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine işarettir.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk tüyü görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments