Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada tüyleri yolunmuş kedi görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk tüyü görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulur.

Rüyada tüysüz tavuk görmek hem de sevdiklerinin olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada tüylü tavuk görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yoksul için zenginliğe, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments