Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tüyü görmek

Rüyada tavuk tüyü görmek

Rüyada tavuk tüyü görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada tavuk tüyü gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, iç sıkıntınızın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, bolluk içinde yaşanacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalettir.

Rüyada tüysüz tavuk görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Rüyada tavuk tüyü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüylü tavuk görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Vusale Niftaliyeva

Ruyada esimin saci,ustu basi ag tavuk tuyu ile dolu gordum.Bende kiskanarak kimle ve nerede yatmissinki ustun tuy dolu.Oda saskin ve korku dolu bilmem diyor