Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüylü tavuk görmek

Rüyada tüylü tavuk görmek

Rüyada tüylü tavuk görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerinin yıkılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüylü tavuk gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada tavuk tüyü görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada tüysüz tavuk görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, zamandan da kar edeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak şansının da döneceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüyleri yolunmuş tavuk görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tüylü tavuk görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments