Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tutmak

Rüyada tavuk tutmak

Rüyada tavuk tutmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tutmak gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Rüyada beyaz tavuk tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, borcunu ödeyeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğu tutmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tutmak mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada pilav ve tavuk yemek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işarettir.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel tavuk görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments