Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yem yiyen tavuk görmek

Rüyada yem yiyen tavuk görmek

Rüyada yem yiyen tavuk görmek işine dört elle sarılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işaret eder.

Rüyada yem yiyen tavuk gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada tavuklara yem vermek hayır işlerinden geri kalmayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Rüyada tavuk yem vermek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işarettir.

Rüyada tavuk yemi görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa yem vermek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada tavuk yememek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem vermek çevresinin kalabalıklaşacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments