Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve tavuk yemek

Rüyada pilav ve tavuk yemek

Rüyada pilav ve tavuk yemek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve tavuk yemek gördüyseniz:

  • Herkese vuran genel bir etki altındasınız.

Rüyada bulgur pilavı ve tavuk yemek zorlukların aşılacağına, bir bebek sahibi olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada pilav tavuk yemek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ve pilav yemek sorumluluk alacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tavuklu pilav yemek görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada tavuk pilav yemek yeni siparişler alacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuklu pilav yemek umutlarının söneceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve tavuk yemek eline büyük paralar geçeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuklu pilav görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments