Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğu tutmak

Rüyada tavuğu tutmak

Rüyada tavuğu tutmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuğu tutmak gördüyseniz:

  • Bazı planlardaki değişiklikler sizin lehinize gelişebilir.

Rüyada tavuğu tutmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk tutmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada tavuk tutmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu görmek kazancın katbekat arttırılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yemek görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan tavuk almak işinin başına geçeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments