Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel tavuk görmek

Rüyada güzel tavuk görmek

Rüyada güzel tavuk görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, dargınların barışacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işarettir.

Rüyada güzel tavuk gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Rüyada güzel tavuk görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu tavuk görmek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, emellere ulaşılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kızıl tavuk görmek çok hayırlı insan olunacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Rüyada canlı tavuk yakmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış tavuk görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun kesildiğini görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments