Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde tavuk görmek

Rüyada suyun içinde tavuk görmek

Rüyada suyun içinde tavuk görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavuk gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde tavuk görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, zorlukları atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu içmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorbası içmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğa su vermek borçlanıp, hasta olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada su içen tavuk görmek desteksiz kalacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk suyu görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments