Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk tutmak

Rüyada beyaz tavuk tutmak

Rüyada beyaz tavuk tutmak bereketin ve karın artacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk tutmak gördüyseniz:

  • Paylaştığınız bilgiler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada beyaz tavuk tutmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada tavuk tutmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tavuğu tutmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir tavuk görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tavuk yumurtası görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tavuklar görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri beyaz tavuk görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk almak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments