Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk taşlığı görmek

Rüyada tavuk taşlığı görmek

Rüyada tavuk taşlığı görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Rüyada tavuk taşlığı gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada tavuğa taş atmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada tavuk taşlığı görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kafası koparmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk toplamak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments