Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk toplamak

Rüyada tavuk toplamak

Rüyada tavuk toplamak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, epey bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk toplamak gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada tavuk toplamak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk yumurta toplamak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, para pul sahibi olacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde tavuk görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk but görmek başarılı olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalettir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments