Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğa taş atmak

Rüyada tavuğa taş atmak

Rüyada tavuğa taş atmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa taş atmak gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada tavuğa taş atmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tavuğa buğday atmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk taşlığı görmek bereketin artacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse taş atmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada timsaha taş atmak kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada denize taş atmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bir kişiye taş atmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine taş atmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, doğru işler yapacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments