Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kafası koparmak

Rüyada tavuk kafası koparmak

Rüyada tavuk kafası koparmak bazı sıkıntılara düşeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, renk ve eğlence geleceğine, fakirlikten kurtulmaya, müjdeli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kafası koparmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada tavuk kafası koparmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kafasını koparmak böylelikle yüzünün güleceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kafasız tavuk görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk kafası görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada tavuk yumurtası almak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments