Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz canlı tavuk görmek

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada beyaz canlı tavuk gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada beyaz canlı tavuk görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada canlı beyaz tavuk görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada canlı tavuk almak kendisine bir çiftlik evi alacağına, anne baba dualarının alınacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavuk pişirmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk satın almak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada canlı tavuk yemek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tavuk yakalamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine inanılır.

Rüyada canlı tavuk yakmak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments