Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ tavuk eti görmek

Rüyada çiğ tavuk eti görmek

Rüyada çiğ tavuk eti görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, yanlış işler yapacağına, sözleri tutulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk eti gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada çiğ tavuk eti görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, refaha erişileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada çiğ tavuk et görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk eti yemek yenileneceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, de rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek para kazanmaya, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada çiğ tavuk yemek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments