Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasız tavuk görmek

Rüyada kafasız tavuk görmek

Rüyada kafasız tavuk görmek hayırlı terfiler alınacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kafasız tavuk gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tavuk kafası görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak kötü sözler duyulacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, borçlarını bitireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tavuk kafasını koparmak anne baba ile ters düşüleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kafası koparmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasız tavuk görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek kendisine olan güvenin artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret eder.

Rüyada pilav tavuk yemek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments