Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kafasını koparmak

Rüyada tavuk kafasını koparmak

Rüyada tavuk kafasını koparmak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada tavuk kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden önce, karşılıklı konuşmakta fayda var.

Rüyada tavuk kafası görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kafası koparmak büyük bir kazanç elde edileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kafasını koparmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafasız tavuk görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işarettir.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk döner yemek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ters giden durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tavuk kebabı görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments