Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun kafasını koparmak

Rüyada tavuğun kafasını koparmak

Rüyada tavuğun kafasını koparmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada tavuk kafasını koparmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, eşi ile arasının açılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kafası görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak kızı olanların da gelin edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada tavuk kafası koparmak kendine olan güvenini yitireceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kariyerinde atılım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulur.

Rüyada kafasız tavuk görmek bir yere taşınmaya, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kümes dolusu tavuk görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada yanmış tavuk görmek rızkının da genişleyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments