Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek planların tutmayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hedeflere ulaşılacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, kişinin geri planda kalacağına, onları okula göndereceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada tavuk öldürdüğünü görmek ün ve itibar sahibi olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine yorulur.

Rüyada tavukların öldüğünü görmek güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun öldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada tavuk öldürmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk suyu içmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada civciv ve tavuk görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuklu pilav görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments