Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kafası kopmuş tavuk gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Rüyada tavuk kafasını koparmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kafası koparmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak aileden ayrı kalınacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tavuk kafası görmek kısmetlerinin artacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kafasız tavuk görmek rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, içinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye tavuk eti vermek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk kümesi görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, başka alanlara yöneleceğine, özgüveninin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments