Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk sesi duymak

Rüyada tavuk sesi duymak

Rüyada tavuk sesi duymak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, huzur ve kazanç getireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk sesi duymak gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada tavuk sesi duymak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işarettir.

Rüyada sabah ezan sesi duymak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada kuran sesi duymak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin sesini duymak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek sesi duymak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz sesi duymak parasız ve ekmeksiz kalacağına, hasret çekileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada salavat sesi duymak yarınlarına umutla bakacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bir ölünün sesini duymak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments