Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk horoz görmek

Rüyada tavuk horoz görmek

Rüyada tavuk horoz görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada tavuk horoz gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tavuk ve horoz görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada horoz ve tavuk görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek kederlerinin son bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horoz tavuk görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, geniş geniş yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada horoz veya tavuk görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavukla horoz görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments