Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk veya horoz görmek

Rüyada tavuk veya horoz görmek

Rüyada tavuk veya horoz görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, çok mutlu günler geçireceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalettir.

Rüyada tavuk veya horoz gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada tavuk veya horoz görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun veya koç görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, helal lokmalar yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalettir.

Rüyada halı veya kilim görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalettir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada deniz veya su görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, hasta olacağına yorulur.

Rüyada kartal veya şahin görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayıflanacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments